2 oktober 2011

Nieuwe Good & Green Guide is uit!

De Rotterdamse wethouder Alexandra van Huffelen heeft vandaag het eerste exemplaar van de vernieuwde Good & Green Guide in ontvangst genomen. De gids bevat duizenden duurzame adressen in de negentien grootste steden van Nederland.

De gids is samengesteld door lokale vrijwilligers die in hun stad moeiteloos alle duurzame winkels weten te vinden. Voor het samenstellen van de Rotterdamse sectie werkte auteur Harold Verhagen intensief samen met Carrotmob Rotterdam.

De nieuwe gids is alweer de vierde op rij. Eerder kwamen stedengidsen uit in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. De eerste Rotterdamse gids had een oplage van 2000 exemplaren en is inmiddels vrijwel uitverkocht. Wethouder Van Huffelen vertelde vandaag bij de lancering van de nieuwste gids dat zij haar buitenlandse gasten vaak een Good & Green Guide cadeau geeft.

De nieuwste gids is binnenkort te koop in de boekwinkels en nu al te bestellen op internet. De volgende gids van Verhagen brengt duurzaam Londen in kaart en komt naar verwachting volgend jaar uit. Daarnaast werkt hij aan een app voor de mobiele telefoon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten